nl en
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het Corona virusEXTRA HYGIËNEMAATREGELEN IN ONZE WINKEL

De gezondheid van zowel jou als die van onze medewerkers staat voorop. Wij hebben onze medewerkers goed geïnformeerd over hoe zij de verspreiding van het virus kunnen voorkomen. Ook hebben wij in onze winkel extra hygiënemaatregelen getroffen. Dit betekent dat al onze medewerkers:

  • geen handen schudden;
  • en minimaal 1,5 meter afstand houden.

Mochten er nieuwe adviezen volgen vanuit het RIVM en/of de overheid, dan brengen wij onze medewerkers hier snel van op de hoogte om eventueel aanvullende maatregelen te treffen.

Betalen

Bij het betalen van producten aan de kassa willen wij hand-op-handcontact tot een minimum beperken. Daarom vragen wij jou om zoveel mogelijk af te rekenen met:

  • een pinpas;
  • of jouw smartphone.

Als je toch contant wilt betalen, vragen we jou om het geld op de kassa te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken.
 

Klanten die verkouden zijn of griep hebben worden verzocht hun verantwoordelijkheid te nemen en tijdelijk niet naar onze winkel te komen.


 

NORMALE OPENINGSTIJDEN

Vanaf 11 mei gelden weer de normale openingstijden.
Wij zijn open van:

  • maandag van 11:00 tot 17:30 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur
  • Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur

Verder is het door deze extra maatregelen mogelijk dat je wat langer moet wachten bij onze kassa. Uiteraard proberen wij jou altijd zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. We hopen en vertrouwen op jouw begrip en medewerking.

 

 

Als je onze website gebruikt, krijg je van ons cookies! We slaan geen persoonlijke gegevens op.Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer je leeftijd om verder te gaan.