Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Cadeauballon

Bent u op zoek naar een originele manier om uw cadeau te verpakken?

 

Dan hebben wij een leuk idee: een Cadeauballon!

 

Wij kunnen uw cadeau of geld in een ballon verpakken. In deze ballon doen wij kleine ballonnetjes, serpentine en confetti, bovenop doen we nog een aantal ballonnen en maken we het geheel af met sierlint. De ballonnen zijn doorzichtig zodat de ontvanger het cadeau al ziet hangen, maar er niet bij kan voordat hij of zij de cadeauballon kapot geprikt heeft. Uit ervaring weten wij dat veel mensen een tijdje wachten om de ballon kapot te prikken omdat ze het zonde vinden, daarom adviseren wij om het cadeau wat er in gaat niet in te pakken.


De cadeauballonnen hebben verschillende soorten opdrukken en de kleur van de ballonnetjes die er in gaan mag u zelf bepalen. Wij hebben veel verschillende kleuren ballonnen om er in te doen zodat u altijd een combinatie kunt maken die u het meest geschikt vindt voor degene aan wie u de cadeauballon geeft.
Cadeauballon € 14,95
Luxe Cadeauballon met heliumballonnen € 24,95

Natuurlijk kunt u ook een door uzelf meegebracht cadeau door ons in de ballon laten verpakken.

Heeft u een eigen idee? Laat het ons weten en wij bespreken met u de mogelijkheden.

Het cadeau mag niet te zwaar, scherp of te groot zijn. Geld kunnen wij helaas niet wisselen en er kan alleen briefgeld in de ballon. Door munten kan de cadeauballon namelijk stuk gaan.

Nog belangrijk: in een cadeauballon zit géén helium! Dit is niet mogelijk omdat de ballon door het gewicht van het cadeau en de ballonnetjes, confetti en serpentine niet meer zal zweven. Wel kunnen wij helkiumballonnen aan de cadeauballon vastmaken.

LET OP!
BESTELLING DIENT MINIMAAL 2 DAGEN VAN TE VOREN DOORGEGEVEN EN BETAALD TE WORDEN IVM PLANNING!


Wij zorgen ervoor dat de ballon geschikt gemaakt is voor vervoer. Vanaf het moment dat u de ballon in ontvangst neemt kunnen wij de verantwoordelijkheid voor beschadiging of klappen van de ballon niet meer dragen.

Wees dus voorzichtig met vervoeren!


Als je onze website gebruikt, krijg je van ons cookies! We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookiesDeze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer je leeftijd om verder te gaan.