Login


Login Register
X

There are no products in your shopping cart yet.

Nieuw met elektrisch roken?


Elektrisch roken, ook wel dampen genoemd, wint de laatste jaren ontzettend aan populariteit. Na de eerste generaties elektrische sigaretten is er op het gebied van elektrisch roken veel veranderd, heel veel. De technieken zijn doorontwikkeld en het gevoel en de bevrediging zijn haast niet meer te onderscheiden van een "normale" sigaret. Daarbij zijn we geëvolueerd van plastic wegwerpproducten naar hervulbare, kwalitatief hoogstaande elektrische sigaretten. CIGO Zevenkamp heeft zich gespecialiseerd in deze nieuwe generatie, hervulbare elektrische sigaretten.

Let op! Onze producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met hart en/of vaatziekten en personen die allergisch en/of gevoelig zijn voor nicotinehoudende producten. Bij twijfel raadpleeg altijd eerst uw huisarts. Liquids en/of gevulde elektrische sigaretten dienen uit de buurt gehouden te worden van kinderen en huisdieren. Elektrisch roken is een alternatief voor het roken van tabak.


Beste toekomstig damper,

Damper? Ja, damper, dat is hoe mensen die elektrisch roken zichzelf noemen. Waarom? Omdat het lekkerder klinkt dan “elektrisch roker” en omdat elektrisch roken eigenlijk weinig overeenkomsten heeft met het roken van tabak. Natuurlijk, de handeling is hetzelfde en u inhaleert, indien u daar voor kiest, nicotine houdende vloeistof.  Maar dat zijn dan ook meteen de enige twee overeenkomsten. Van verbranding (rook/roken) is namelijk geen sprake. Ook zal u geen teer aantreffen in elektrische sigaretten. Fundamenteel anders dus. 

Wat het wel is? Het is een alternatieve manier voor het toedienen van nicotine en de handeling van het inhaleren en uitblazen van deze damp.


Met welke elektrische sigaret kan ik het beste beginnen?

Waarschijnlijk heeft een bekende van u ons aangeraden of heeft u ons zelf gevonden via de zoekmachines op het internet. U komt bij ons op de website en denkt, jeetje, wat een hoop verschillende modellen, wat is nou de juiste voor mij? We weten het, we hebben een enorm assortiment met heel veel verschillende modellen. En dat maakt de keus niet altijd even makkelijk. Gelukkig voor u hebben wij al jarenlange ervaring op het gebied van dampen (elektrisch roken) en kunnen we u zonder twijfel op weg helpen. 

In onze jarenlange ervaring hebben wij ook geleerd dat een belangrijk punt om succesvol over te stappen van gewone tabak op een elektrische sigaret de eenvoud is. Gewoon een model wat het altijd doet, makkelijk is in gebruik en, erg belangrijk, de ervaring van het roken goed nabootst. Daarom kunnen we kort maar krachtig zijn; met het door ons geadviseerde “overstapmodel” zijn onze klanten succesvol overgestapt. Het overstapmodel is een product welke wij uit alle verkrijgbare modellen het beste achten om over te stappen en welke wij dan ook adviseren om mee te beginnen.
Als je onze website gebruikt, krijg je van ons cookies! We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accept selected cookiesDeze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer je leeftijd om verder te gaan.